Events 2022/2023

Ruim tweehonderdveertig keer vertaald stripboek nu te zien in nieuwe expositie bij Zandverhalen in Elburg

stripboek

Wanneer?

vanaf 26 januari 2023
van 10:00 uur tot 18:00 uur

Een stripboek dat meer dan tweehonderdveertig keer vertaald wordt. Dat moet wel een heel speciaal stripboek zijn, toch? Reken maar!

Zo speciaal, dat Zandverhalen in Elburg er een nieuwe expositie aan wijdt. Het stripboek ‘Jezus Messias’ is geschreven en getekend door Willem de Vink en vertelt het levensverhaal van Jezus.

Tijdens de expositie krijg je een uniek inkijkje in originele tekeningen en alle 240 vertaalde edities van het stripboek.

De expositie werd in het kader van de Maand van de Bijbel geopend door Bram van Grootheest, directeur van Wycliffe Bijbelvertalers, schrijver van het stripboek Willem de Vink en Aad Peters, bedenker en eigenaar van Zandverhalen.

Toegankelijk met het Zandverhalen entreebewijs!

Maand van de Bijbel

47.-zandsculpturen-elburg-12-04-2018-7139

Wanneer?

22 januari 2023 t/m 22 februari 2023

Het is de Maand van de Bijbel. De Bijbel is het meest verkochte boek ter wereld en is al eeuwen een inspiratiebron voor talloos veel mensen. Tijdens de Maand van de Bijbel zet Zandverhalen de Bijbel in het zonnetje en besteden we extra aandacht aan de verhalen. 

Zo delen we elke dag een verhaal uit de Bijbel op Facebook. Het verhaal van Kaïn en Abel, Abraham en de Ark van Noach, allemaal passeren ze de revue.

Tijdens de Maand van de Bijbel is er een extra expositie te zien bij Zandverhalen. In deze tentoonstelling krijgen bezoekers een uniek kijkje in de originele tekeningen en alle 240 vertaalde edities van het stripboek ‘Jezus Messias’, geschreven en getekend door Willem de Vink.

Unieke evenementenlocatie: de Witte Hal

Geschikt voor concerten, lezingen, congressen of bijeenkomsten tot 600 mensen, en altijd met mogelijkheid de tentoonstelling te bezoeken.

Liever lunch of diner aan tafel? Dat kan ook, dan zijn er tot 350 zitplekken. Ook in de Witte Hal is een podium met geluidsapparatuur, verlichting en een beamer.

Meld je aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden en prijzen: groepen@zandverhalen.nl

Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.