2022

Zandverhalen presenteert:
Reprise Jubileumtour Ralph van Manen – 30 jaar: De liefde nog het meest

foto_rvm

Vrijdag 23 september 2022
om 20:15 uur tot 22:30 uur

Al ruim 30 jaar is Ralph van Manen één van de meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreide repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Ralph kijkt terug op deze periode, beseffend dat de mensen die dicht om je heen staan en vreugde en verdriet samen met je dragen, werkelijk belangrijk zijn. Samen met zijn voltallige band speelt en zingt Ralph liederen uit zijn oude en nieuwe repertoire. Hij neemt je mee in zijn 30 jaar als muzikant. Het is een avond genieten van klassieke meezingers zoals ‘Testify to Love’ tot heerlijk luisteren naar de nieuwste liederen van de CD ‘De liefde nog het meest’, die dit jaar is uitgekomen.

Vanaf 18:00 uur met een Elburgs buffet en de mogelijkheid de Bijbelverhalen in zand te bezoeken. Voorafgaand aan het concert kunt u gebruik maken van een dinerbuffet voor de speciale jubileumprijs van € 10,- pp. Reservering hiervoor is verplicht op info@zandverhalen.nl

De “Witte hal” – unieke event locatie

Geschikt voor concerten, lezingen, congressen en diners tot 300 mensen, en altijd met mogelijk de tentoonstelling te bezoeken.

Meld je aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden en prijzen: info@zandverhalen.nl

Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.