Steun Zandverhalen 

Interview met Aad Peters

Steun ons de Bijbelverhalen levend te houden voor deze- en volgende generaties! 

Zandverhalen vertelt Bijbelse verhalen en zorgt ervoor dat zij toegankelijk worden voor iedereen. Dankzij jouw steun kunnen we deze verhalen blijven vertellen en zorgen we dat ze niet vergeten worden. Zo kunnen niet alleen jouw generatie, maar ook alle generaties na jou geconfronteerd worden met de existentiële vragen van het leven. Want dát is het doel van bedenker Aad Peters. Een doel dat hopelijk nog lang kan worden voortgezet.

Zandverhalen steunen kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door ons te bezoeken of andere mensen enthousiast te maken voor onze zandsculpturen. Of door te doneren aan onze stichting, zodat wij onze missie met onze culturele vertellingen kunnen voortzetten.

Waarom Stichting Zandverhalen?

De gedachte achter de oprichting van deze stichting is het mogelijk maken van bijzondere projecten bij Zandverhalen. Telkens streven wij er naar een inspirerende toptentoonstelling neer te zetten met een uitgebreide expositie als basis. Dit willen we aanvullen met tijdelijke, nieuwe exposities en tentoonstellingen.

Vriend worden

Kom je graag bij Zandverhalen en ben je enthousiast over wat wij doen? Sluit je dan aan als vriend. Nieuwe vrienden zijn altijd welkom, want de leden van de vriendenvereniging maken het verschil. Dankzij de financiële bijdrage is er bijvoorbeeld ruimte voor restauratiewerk, aankoop nieuwe materialen om de verhalen te vertellen en het opzetten van exposities welke de Bijbelverhalen levend houden.

Eenmalig doneren?

Dat kan ook. Elke gift, groot of klein, komt ten goede aan Museum Zandverhalen. We investeren in het behoud en vernieuwen van onze projecten en in nieuwe exposities, maar zijn daarvoor volledig afhankelijk van subsidies en donaties.

Zakelijk

Zakelijk vriend worden van Museum Zandverhalen

Als ondernemer of bedrijf kun je ook vriend worden van Zandverhalen. Speciaal voor zakelijke vrienden hebben wij vriendenpakketten samengesteld. Ongeacht welk pakket je kiest, wij zijn bij met alle vrienden. Want de leden van de vriendenvereniging maken het verschil.

Partnership

Als partner van Zandverhalen verbind je je aan de visie en missie van het museum. Regisseur en kunstenaar Aad Peters is de creatieve geest achter Zandverhalen in Elburg. Peters is jarenlang bezig geweest met de impact van verhalen. Hij kwam de kunstvorm zandsculpturen voor het eerst tegen toen hij met zijn Verhalenark door Europa trok. De regisseur ontdekte de zeggingskracht ervan bij het publiek. Vervolgens zag hij een mogelijkheid deze voor langere tijd te kunnen realiseren. Zo ontstond het idee om bijvoorbeeld indrukwekkende verhalen uit de Bijbel via zandsculpturen te verbeelden. En dit willen we nog heel wat jaren blijven doen, hopelijk dankzij jouw hulp.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten partnerships, van brons tot goud.

Eenmalig zakelijk doneren 

Zandverhalen wil verhalen vertellen over cultuur-, kerk- en Bijbelse historie in de vorm van prachtige, indrukwekkende zandsculpturen. Onze missie is om dit op een laagdrempelige en publieksgerichte manier te blijven doen. Jij kunt daar met een éénmalige donatie aan bijdragen. Dit kan zowel particulier als zakelijk.

Nalaten aan Zandverhalen

Een toekomst zonder de zandsculpturen van Zandverhalen? Door Stichting Zandverhalen op te nemen in je testament, help je om onze verhalen over cultuur-, kerk- en Bijbelse historie te blijven vertellen. Ook als je er niet meer bent. Zo blijft dit stukje erfgoed toegankelijk voor iedereen, ondanks de bezuinigingen in de cultuursector.

Over de Stichting Vrienden van Zandverhalen

Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.