Zandverhalen
4.6
Gebaseerd op 599 beoordelingen
powered by Google
PeterickPeterick
10:14 15 Jun 23
Heerlijk nuchter en ongezouten commentaar bij de zandsculpturen, die zelf trouwens bijzonder gaaf zijn!Wat je opvattingen over geloof, politiek en dergelijke ook zijn, alleen al voor de zandsculpturen zelf is het mooi om eens langs te gaan.Leuk om op een (te) warme dag even lekker koel rond te slenteren.
Marian BellingaMarian Bellinga
04:48 03 Jun 23
Zo gaaf. Nu 3 hallen en ze bouwen er aan een vierde.. Willem de Vink hangt er met z'n stripboek.
Lau KlijnLau Klijn
07:56 20 Jan 23
Prachtige tentoonstelling gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Het vertelt niet alleen verhalen vanuit de bijbel, maar ook over de lokale geschiedenis en over tolerantie en saamhorigheid. Heel mooi om te zien. Ook voor niet gelovigen. Scholen zouden hier prima als educatief uitje naartoe kunnen gaan.Er is horeca aanwezig en gratis parkeren.
Gregor HartjesGregor Hartjes
08:48 03 Sep 22
Heel erg mooi gemaakt , veel details . Begon logisch qua tijdlijn (Kaïn en Abel) maar daarna liepen de tijden door elkaar . Ondanks de grote ben je er wel in een goed uurtje doorheen en dan is de entree relatief prijzig .
JasperJasper
17:42 25 Sep 21
Echt schitterend, de sculpturen zijn van klein tot immens groot. Tussen oude sluisdeuren naar verschillende vertrekken. De aankleding is echt heel erg mooi. Sculpturen komen mede tot hun recht door de aankleding. Het is echt de moeite waard om binnen te stappen. Ja het is best prijzig maar elke cent waard.
js_loader
Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.