Matthew Ward live bij Zandverhalen

 In Nieuws

Bij het horen van de naam Matthew Ward gaan de harten van veel muziekliefhebbers sneller kloppen. Want wie wordt er niet geraakt door de ‘engelachtige’ stem van deze bijzondere zanger? Op 19 april geeft hij een concert in Nederland op een bijzondere locatie.

Tickets onder: https://www.truetickets.nl/e/16004/matthew-ward-in-concert

Matthew Ward is een pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het trio ‘2nd Chapter of Acts’ waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en close-harmony songs.

Zijn komst in april naar Nederland is uniek en tekent de band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal bekende muzikanten zijn songs laten horen tijdens een bijzonder concert op een unieke locatie, de Zandverhalen-expositie in Elburg. In een intieme setting zingt hij, begeleid door een voltallige band, nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele bekende 2nd Chapter of Acts zingen zoals ‘Easter Song’, ‘Mansion Builder’ en ‘Which way the wind blows’.

Hij zal hierin worden bijgestaan door twee geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline Cocu.

Recommended Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.

aad peters